Archinect
Aedas

Aedas

anchor
Avalara, Brighton, UK by Aedas Interiors
Avalara, Brighton, UK by Aedas Interiors
6 more images  ↓

Brighton’s bold and wow office by Aedas Interiors

An office without a reception, this Aedas Interiors-designed workplace is the first UK home of Avalara, a fast-growing America-based technology firm. As the building has a reception on the ground level and all visitors are required to sign in, there is little need for a reception desk. The front-of-house area is then served as the reception, breakout area and Tiki bar.

The space was rather dated before remodelling. Aedas Interiors updated a lot of the base build and systems to turn it from Cat A to Cat B and adapted an eclectic design concept for a cool and fresh look and feel. Bright, eye-catching colours and large-scale graphics dominate the walls to convey a vivid corporate brand, with the rest of the scheme remaining monotone.

At the front of the space there is a series of smart bookable meeting rooms, including a larger room that doubles as a boardroom. A sit/stand system is introduced for a high density throughout. There is also a fantastic outdoor terrace which overlooks the town, the Pavilion and the sea.

Project: Avalara
Interior Designer: Aedas Interiors
Client: Avalara EU Holdings Limited
Gross floor area: 850 square metres
Completion year: 2016

 
Read more

Status: Built
Location: Brighton, GB

 
Avalara, Brighton, UK by Aedas Interiors
Avalara, Brighton, UK by Aedas Interiors
Avalara, Brighton, UK by Aedas Interiors
Avalara, Brighton, UK by Aedas Interiors
Avalara, Brighton, UK by Aedas Interiors
Avalara, Brighton, UK by Aedas Interiors
Avalara, Brighton, UK by Aedas Interiors
Avalara, Brighton, UK by Aedas Interiors
Avalara, Brighton, UK by Aedas Interiors
Avalara, Brighton, UK by Aedas Interiors
Avalara, Brighton, UK by Aedas Interiors
Avalara, Brighton, UK by Aedas Interiors