Archinect
Matthew D. Epstein

Matthew D. Epstein

Tarzana, CA, US

anchor

Perl Residence, Addition and Renovations

Matthew D. Epstein, Architect, 2005

A growing family purchased a 1961 neglected Malibu split-level.  They wanted to structurally renovate the interior, opening up the ceilings and removing a main bearing wall to create a single master bedroom suite.  A two-bedroom and bathroom addition was then added to the west side of the home, with the floor elevated 3-feet in order to get a better view of the ocean over the homes across the street.  The original roof was made of metal shingles, and the structure would not support tile or concrete shingles.  The new roof is constructed of metal shingles that have the appearance of tile. 

 
 Read more

Status: Built
Location: Malibu Beach, CA, US

 
Before
Before
During Construction
During Construction

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading