Archinect
JDS Architects

JDS Architects

Copenhagen, DK | Brussels, BE

anchor

VM House

The manipulated perimeter block is clearly defined in its four corners but opened internally and along the sides.  The vis-à-vis with the neighbor is eliminated by pushing the slab in its center, ensuring diagonal views to the surrounding open fields.  provides optimal air, light and views for all flats.  All apartments have a double-height space to the north, and wide panoramic views to the south.

PROJECT: Residential
TYPE: Commission
SIZE: 25 000 M2, 230 Dwellings
BUDGET: 32 500 000 EUR
CLIENT: Høpfner A/S, Danish Oil Company
COLLABORATORS: PLOT, BIG, Moe & Brødsgaard, NCC
LOCATION: Copenhagen, Denmark
STATUS: Completed, March 2005

 

 
 Read more

Status: Built
Location: Copenhagen, DK

 
M House
M House
All apartments with double height spaces
All apartments with double height spaces
Interior
Interior
Interior
Interior
V House exterior corridor
V House exterior corridor
Verticle community
Verticle community
V House facade
V House facade
Corridor
Corridor
VMTN
VMTN
Panorama
Panorama
Developer's mosaic entrance
Developer's mosaic entrance

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading