Archinect
sara shakib

sara shakib

Granada Hills, CA, US

anchor

Sirous' Residents

The plan of this duplex house is derived from the shape of the site and its geographic conditions. The project started as a cube, then started shifting in place and size to create pleasant views and light for its residences. The main entrance and circulation of the building, are located in the vertical shaft located on the West side of the building. The South side is thoughtfully constructed out of glass in a manner which prevents the summer sun and embraces the winter sun. There are two units which are divided in a way for both to have the same square footage and views from South and North.

 
 Read more

Status: School Project
Location: Los Angeles, CA, US
My Role: Designer

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading