Archinect
Francis Goyes

Francis Goyes

Amherst Center, MA, US

anchor

Library Renovation

The project called for a renovation of the current library in the university. As it is, it lacks proper ventilation, organization of reading and multimedia areas, and proper lighting. To make a more efficient design, I proposed separating the reading spaces from the bookshelves. With a better design, the bookshelves would hold a greater amount of books, which would give the library more space for new collections. For the lighting and ventilation problems, I designed indirect rooftop lighting and a series of louvres covering the facade.

 
 Read more

Status: School Project
Location: Cumbaya - Ecuador

 
Concept
Concept
Lighting
Lighting
Section cut
Section cut
Floor plan
Floor plan
Section cut
Section cut
Model
Model

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading