Archinect
Neha Rengarajan

Neha Rengarajan

Seattle, WA, US

anchor
Collaborative Work Spaces
Collaborative Work Spaces
13 more images  ↓

Mckinstry spokane

The project required us to be sensitive to the site's needs with regard to ecology, water and energy resources.The building sits on the bank on the Spokane river.The current site incorporates an existing building which is to be refurbished to be utilized as their campus building. With their further need to incorporate another building which will be leased out to other companies that shares mckinstry's motto, a solution to provide a Multi-use building to suit Mckinstry's as well as Spokane community needs.

 
 Read more

Status: School Project
Location: Spokane, WA, US

 
Process Work
Process Work
Cafeteria
Cafeteria
Fabrication Area
Fabrication Area
Offices
Offices
Lobby Areas
Lobby Areas
Lounge
Lounge
Lounge
Lounge
Lounge
Lounge
3d Sectional Cut showind dipping of pathway
3d Sectional Cut showind dipping of pathway
View from top of pathway
View from top of pathway
View from bottom of Pathway
View from bottom of Pathway
Longitudinal Sectional Elevations
Longitudinal Sectional Elevations
Latitudinal Sectional Elevations
Latitudinal Sectional Elevations

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading