Archinect
Inter Urban Studios

Inter Urban Studios

London, GB

anchor

The Woodman

Scheme to add a small mansard-style extension to the elaborate roof of a late Victorian/early Edwardian public house in Lewisham.

The upper floors are to be converted to 3 residential units whilst a fourth is created by the extension.

Cladding it in dark slate to keep with the traditional roofing material, we allow the slate to 'melt' down the stair core to 'pool' above the new entry space, creating a dramatic and uplifting entrance.

Granted planning permission April 2013.

 
 Read more

Status: Unbuilt
Location: London, GB
My Role: Architect
Additional Credits: Alfonso Blanco Puente

 
Ground floor plan
Ground floor plan
3D model
3D model
Concept diagram
Concept diagram
First floor plan
First floor plan
Second floor plan
Second floor plan
Third floor plan
Third floor plan
Street view
Street view

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading