Archinect
studioTECHNE

studioTECHNE

Cleveland, OH

anchor
Office in a Warehouse
Office in a Warehouse
2 more images  ↓

MediaVision

For a television media company faced with moving from a basement office into a cavernous warehouse space initially seemed impossible, but issues of no exterior view and concerns over image were quickly overcome through a compact and efficient layout and a palette of intense color loosely based on the colors found in video test screens. 

 

The client's goals were achieved through an open, multi-purpose space, with exposed utilities and intensely colored gathering areas.  These form the core of the way-finding system in the office and provide energetic meeting and brainstorming moments throughout the interior.

 
 Read more

Status: Built
Location: Cleveland Ohio
Additional Credits: WHS Engineering

 
Coffee + Meeting Hub
Coffee + Meeting Hub
Lobby with Reception Desk
Lobby with Reception Desk

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading