Archinect
Gabriela Design Interior

Gabriela Design Interior

Bucuresti

anchor
Amenajare dormitor casa moderna
Amenajare dormitor casa moderna
4 more images  ↓

Amenajare dormitor casa moderna

Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case moderne, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata. Pentru a crea un concept de design interior living modern, nu este nevoie să aveți o casă construită în ultimul secol, ceea ce înseamnă că mobilierul modern Italian va ofera posibilitate de a amenaja casa pe masura cerintelor si a culorile puternice, care sunt foarte binevenite, cand vine vorba despre un concept de design interior modern. Restabilirea și reinterpretarea este starea de spirit pe care o susținem acum, pentru a crea personalitate  si stil casei. 

Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii.  Va puteti informa si despre proiectul de design interior casa Calarasi.

Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile personalizate stilului dumneavoastra de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate. Creat pentru a da viata si personalitate celor mai complexe case, Nobili Design devine acel brand care spune totul prin imagini pentru ca uneori - O imagine face cat o mie de cuvinte. O imagine in care, prin multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu, reprezinta un concept, o idee pe care noi o putem pune in practica. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior, arhitectura, proiectare mobilier, amenajari interioare, decoratiuni, realizate pentru case, vile si apartamente in stil clasic, modern in orase precum Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov, Pitesti, Timisoara, Galati cu mobila italiana si materiale de designer. Noi cream concepte de design interior personalizate, exprimand prin fiecare proiect un stil, o abordare, un mod de viata, ceea ce ne situeaza in topul preferintelor acelor clienti care stiu sa aleaga un designer.

Portofoliu proiecte amenajari interioare case moderne realizate de Nobili Design.

 
Read more

Status: Built
Location: Bucuresti, RO

 
Amenajare dormitor casa moderna
Amenajare dormitor casa moderna
Amenajare dormitor casa moderna
Amenajare dormitor casa moderna
Amenajare dormitor casa moderna
Amenajare dormitor casa moderna