Archinect
Niky Decor

Niky Decor

Bucharest, RO

anchor

Proiecte design interior case clasice realizate cu tapet Italia

By nikydecor
May 17, '16 4:53 PM EST
Proiecte design interior case clasice realizate cu tapet Italia
Proiecte design interior case clasice realizate cu tapet Italia

Proiecte design interior case clasice realizate cu materiale de designer: tapet clasic italia, mobila clasica la comanda, parchet stratificat Kahrs.

Sunt usor de aplicat, foarte avantajoase din punct de vedere a pretului. Sunt elegante, pline de stil si rafinament. Se potrivesc perfect atat pe cerintele stilului clasic cat si pe ingeniozitatea pretinsa de stilul modern. Sunt ideale pentru orice camera si confera un aer nou, proaspat, luminos si curat oricarei incaperi.

            Pe langa aspectul special, tapetul impresioneaza si prin utilitatea sa. Astfel daca apelam la  modele lavabile vom reusi sa scapam de grija inesticelor petea care ne tradeaza neindamanarea si care stirbeste din eleganta pe care o cautam. De asemenea, tapetul va ascunde diversele defectiuni ale peterelui, va impiedica aparitia igrasiei si a altor tipuri de degradare transformandu-l intr-o dovada de bun gust care tradeaza preferintele cizeltate ale proprierului.

            Fie ca-ti doresti un living modern, un dormitor luxos sau o bucatarie luminoasa, fie ca doresti sa oferi mai multa stralucire si stil biroului talu, alege de fiecare data sa te exprimi cu ajutorul originalului si ingeniosului tapet clasic si da astfel o nota personala oricarui interior.

Putem furniza clientilor nostri toata gama de materiale cuprinse in proiectele de amenajari interioare inclusiv mobilier la comanda, canapele din piele, profile decorative, parchet din lemn,  lenjerii de pat damasc, cuverturi de pat, perdele si draperii.

Serviciile premium pe care le oferim clientilor nostri, incepand cu consultanta de specialitate, design interior, arhitectura, proiectare interioare, proiectare mobilier , amenajari interioare la cheie, montaj pentru materialele ofertate ne situeaza printere cele mai apreciate firme de pe piata de profil. Astfel avem in portofoliu lucrari in toata tara, atat proiecte rezidentiale cat si comerciale. Firma Niky Decor activeaza pe piata de profil inca din anul 2002.