Archinect
SPF:a - Studio Pali Fekete architects

SPF:a - Studio Pali Fekete architects

Los Angeles, CA

anchor
The Wallis
The Wallis
7 more images  ↓

Wallis Annenberg Center for the Performing Arts

The project is a state-of-the-art performing arts center, built on the site of the historic, 1934 Beverly Hills Post Office. The center contains the 500-seat Goldsmith Theater, where every seat is intimately connected to the performance space. The historic post office building contains a 120-seat Lovelace Studio Theater, where ideas will be tested, workshopped, and developed into world-class material. The historic building also contains an education center with classrooms, administrative offices, and the main entry for theatre patrons, including a box office and concessions facility. A garden and courtyard connect the historic with the new building with direct visual connection to the shops and restaurants of downtown Beverly Hills.

 
Read more

Status: Built
Location: Beverly Hills, CA, US
My Role: Architect

 
SwissPearl Concrete Panel Cladding
SwissPearl Concrete Panel Cladding
Historic Preservation and New Construction
Historic Preservation and New Construction
Pedestrian Thoroughfare and SwissPearl Cement Panels
Pedestrian Thoroughfare and SwissPearl Cement Panels
Walkway to Theatre Lobby
Walkway to Theatre Lobby
Theatre and Acoustic Design
Theatre and Acoustic Design
Architectural Landscaping and Glass Curtain Wall
Architectural Landscaping and Glass Curtain Wall
The historic and new buildings complete the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts
The historic and new buildings complete the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts