Archinect
Stipfold

Stipfold

Tbilisi, GE

anchor

Vissur

  The residential building design demonstrates a meticulous focus on integrating green spaces and recreational areas throughout an entire structure; mid section of the first three floors, which are designated for parking, is hollowed out to make space for the trees. A spacious ground floor is apportioned to a recreational zone with a swimming pool and is enclosed by the sliding glass doors. The third floor functions as a recreational area.
  A wooden texture paneling emphasizes the prominence of verdancy within the design. Shared rooftop also represents a green zone with a panoramic view of the city.
  The building resides in a heavily populated area, but its design and location ensure, that the tenants of the surrounding residential buildings are also able to enjoy the city view.

 
Read more

Status: Under Construction
Location: Tbilisi, GE
Additional Credits: Copywriter: Mika Motskobili
Client: iBuild
Location: Tbilisi / Georgia
Type: Residential / Housing
Site: 2000 m²
Area: 7000 m²
Year: 2019