Archinect
Nobili Design

Nobili Design

Bucuresti, RO

anchor
Dormitor casa moderna
Dormitor casa moderna
4 more images  ↓

Dormitor casa moderna

Proiect design interior dormitor casa moderna realizat de Nobili Design pentru o casa cu 5 camere. Designul interior modern este rezultatl unor case si vile echilibrate, vizibil plăcute, care reflectă stilul de viață și nevoile clienților. Minimalismul a fost mult timp un aspect popular pentru zonele sociale ale casei, dar popularitatea crescândă a paturilor cu profil scăzut și paletelor de culori în nuanțe calde cu design modern, care indică faptul că dormitoarele minimaliste se apropie repede. Și pentru un motiv bun, această filozofie simplifică dormitoarele în scopul lor fundamental ca un loc pentru a-și îndepărta mintea de responsabilitățile și luptele vieții cotidiene, iar îndepărtarea aglomerației permite camerei să reflecte atmosfera brută a nopții sau a zilei. Pentru a nu da gres in decorarea dormitorului, sfaturile unui designer de interior sunt de bun augur. Lasand un specialist sa se ocupe de amenajarea dormitorului nostru nu inseamna ca vom stirbi nota personala din el ci doar ca o sporim, adaugandu-i bun gust, rafinament si stil.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Nobili Design va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior rezidential. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate. Creat pentru a da viata si personalitate celor mai complexe case, Nobili Design devine acel brand care spune totul prin imagini pentru ca uneori - O imagine face cat o mie de cuvinte. O imagine in care, prin multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu, reprezinta un concept, o idee pe care  noi o putem pune in practica. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior, arhitectura, proiectare mobilier, amenajari interioare, decoratiuni, realizate pentru case, vile si apartamente in stil clasic, modern in orase precum Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov, Pitesti, Timisoara, Galati cu mobila italiana si materiale de designer.

 
Read more

Status: Built
Location: Constanta, RO

 
Dormitor casa moderna
Dormitor casa moderna
Dormitor casa moderna
Dormitor casa moderna
Dormitor casa moderna
Dormitor casa moderna