Archinect
QUAD Studio

QUAD Studio

Hong Kong, HK

anchor

The Arles – Experiential Hub

This Experiential Hub was specially designed an immersive experience for the visitors at The Arles.  Inspired by the concept of season of life, QUAD studio creates a tangible yet speculative Installation.  It captures the natural elements of the outdoor landscape of The Arles and reimagined them taking the visitor to another extraordinary world. Using the characteristics from the four seasons, each space is choreographed intentionally to evoke different emotions to visitor. An Artistic interpretation of the landscape garden of The Arles.

 
Read more

Status: Built
Location: Hong Kong, HK
Firm Role: Publish the project
Additional Credits: Interior Design: QUAD studio
Client: Centralcon Hong Kong Group
Gross Area: 850 sqm
QUAD team: Sean Leung, Veronica Wong, Sufat Su
All images provided by QUAD