Archinect
Clayton & Little

Clayton & Little

Austin, TX

anchor

Eberly

Eberly is inspired by sources both lofty and humble, marrying a salvaged bar from the storied Cedar Tavern in Greenwich Village with the open plan of a former print shop. Working within a raw context of concrete and glass, Clayton & Little and interior designer Mickie Spencer divided the shell into three distinct environments: the restored “Cedar Tavern,” the mod “Café,” and the book-filled “Study.” Based on English greenhouses, the Study serves as a coffee shop during the day, filling the building core with natural light, and as an extension of the Tavern at night with glowing openings to the adjacent courtyard and roof-top bar.

Photography: Merrick Ales & Chloe Gilstrap

 
Read more

Status: Built
Location: Austin, TX, US
Firm Role: Architect
Additional Credits: Interior Design: WIT, Mickie Spencer
General Contractor: ICON Design + Build
Steel Work in the Study: Steel House MFG