Archinect
Nobili Design.com

Nobili Design.com

Roma, IT | London, GB

anchor
Amenajare living clasic casa Bucuresti
Amenajare living clasic casa Bucuresti
4 more images  ↓

Amenajare living clasic casa Bucuresti

Nobilli Design ofera un design interior creativ, cu furnizare de servicii ce se potrivesc pentru interioare in stil clasic si modern. 
Nobili Design a stabilit o reputație pentru a lucra in bugete mari pentru a da valoare casei , care depașit cu mult așteptarile clienților. Fiind o companie independenta, ne-am construit relatii cu peste 200 de producatori și furnizori de materiale pentru interioare pentru a ne permite sa oferim clientilor nostri solutii de design interior cu adevarat individuale. 
Condusa de o echipa de specialisti Nobili Design ofera un serviciu complet de design interior atat in stil clasic cat si in stil modern cuprinzind solutii individuale de proiectare a interioarelor dar si printr-un design de proiect cu opțiunea "la cheie" am reusit , folosind echipa de meseriasi cu care colaboram cu inalta calificare sa ne asiguram ca conceptele de design interior sunt puse in aplicare asa cum am convenit cu clientii nostri la standarde de calitate ridicatr incadrandu-ne in buget și termenele de executie prestabilite. Cititi si despre amenajari interioare in Bucuresti.

Nobili Design va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior rezidential. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate. Creat pentru a da viata si personalitate celor mai complexe case, Nobili Design devine acel brand care spune totul prin imagini pentru ca uneori - O imagine face cat o mie de cuvinte. O imagine in care, prin multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu, reprezinta un concept, o idee pe care  noi o putem pune in practica. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior, arhitectura, proiectare mobilier, amenajari interioare, decoratiuni, realizate pentru case, vile si apartamente in stil clasic, modern in orase precum Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov, Pitesti, Timisoara, Galati cu mobila italiana si materiale de designer.

Va recomandam si proiectul: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/275-design-interior-living-casa-moderna-galati

 
Read more

Status: Built
Location: Bucuresti, RO

 
Amenajare living clasic casa Bucuresti
Amenajare living clasic casa Bucuresti
Amenajare living clasic casa Bucuresti
Amenajare living clasic casa Bucuresti
Amenajare living clasic casa Bucuresti
Amenajare living clasic casa Bucuresti