Archinect
DG Arquitecto Valencia

DG Arquitecto Valencia

Valencia, ES

anchor
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
9 more images  ↓

Penthouse in Valencia

We went for a big central space kitchen/dinning room located at the house’s entrance. This central area, along with the living room, make the day area.

These two main rooms have access to the outdoors terrace that has now become an import part of the attic, thus satisfying one of the client’s main demands.

This area becomes the great “leading character” upon arrival at the attic.

The relations area (rest rooms, dressing room and distributing hall) was the only area in the whole attic where the height was slightly lowered. This allowed for all the necessary climate-control and housing electronics to be installed without compromising the rest of the attic’s height.

Finally the night area was made up of three equally-sized living rooms that are naturally lit by the central courtyard.

 
Read more

Status: Built
Location: Valencia, ES
Additional Credits: Builder: ELO construcciones

 
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio
@Mariela Apollonio