Archinect
Vanessa Watts

Vanessa Watts

Brooklyn, NY, US

anchor
View of theater window down a hall
View of theater window down a hall
2 more images  ↓

Stitch Upholstery Theater

Design of Stitch Upholstery workshop conceived client receiving area as a gallery of the studio’s work hiding a peep show between sliding panel walls. Narrow halls ended in window views into the factory. The gallery area is monochromatic with upholstered walls and ceiling in a deep purple and warm lights giving the space a sultry intimate feel. The workshop is totally whitewashed with tile and chrome details thus helping to maintain the sterility needed for an upholstery workshop.

 
 Read more

Status: School Project
Location: Brooklyn, NY, US
My Role: Lead Designer

 
Floor plan rendered with materials
Floor plan rendered with materials
View of lobby and hall
View of lobby and hall

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading