Archinect
Urban Salon

Urban Salon

London, GB

anchor
Central atrium
Central atrium
2 more images  ↓

BBH London offices

Project : BBH London Offices

Client : BBH

Completed : 2013

A new environment to create a more vibrant and collaborative company culture

Advertising agency BBH’s challenge to Urban Salon was to create an environment in their 6418sqm offices that would help them be more collaborative and more creative.

Urban Salon’s approach was to encourage movement between teams by removing the old marble-clad atrium, adding new staircases and incorporating more social spaces and informal meeting areas throughout the building. Natural materials including bamboo, wood wool and bute fabric were used to make the offices feel welcoming and warm.

‘It’s open. It’s inclusive. It’s creative. It’s cool. It’s light. It’s connected. It has space to show and share things. It has 30% more social space. It has 11 creative think-boxes, exclusively for creatives to weave their magic….It’s true that your environment affects how you feel and how you work. Well, it as never felt better coming to work as it does now’.

Nick Gill, Executive Creative Director at BBH London

 
 Read more

Status: Built
Location: London, GB
My Role: Architect

 
Spiral staircase
Spiral staircase
Thinkbox
Thinkbox

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading