Archinect
Santiago Sanjuan

Santiago Sanjuan

Valencia, ES

anchor
ssmdv_Ocean_01
ssmdv_Ocean_01
2 more images  ↓

GIFT SHOP OCEANOGRAFIC PARK

We have the intention of emphasizing the geometry of the volume, compactness and quality of light. This increases the size of the entrance.
The building, with permanent character and ephemeral appearance, is designed as a small pavilion which acts as a transition space of the difference in elevation between indoors and outdoors of the park.
The access way to the park is flexible, open and clear, meanwhile, the opposite side is blind and closed to the exterior. This situation permits the exhibition and selling function inside without rejecting the presence of the natural light and expansive views.

 
 Read more

Status: Built
Location: Valencita, ES
My Role: Director Architect | Project, Construction Management.
Additional Credits: MD Villaescusa

 
ssmdv_Ocean_02
ssmdv_Ocean_02
ssmdv_Ocean_03
ssmdv_Ocean_03

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading