Archinect
Nicola Martini

Nicola Martini

Verona, IT

anchor

M. HOUSE

The design growth from the intersection of basic geometries. The planimetric composition determines the interior disposition in four sectors: entrance, living room, and kitchen in the ground floor and the bedrooms area that occupies the entire surface of the upper level. As well described in the earlier sketches this two -axis oriented scheme it’s broken by the only exception of a red wall that diagonally cross the simple volume, obtaining the alignment from the shape of the east side of the building area.

DESIGN TEAM:
F. Scandola Architect (manager)
N. Martini Architect

 
 Read more

Status: Under Construction
Location: Verona, IT
My Role: Manager Assistant, Designer
Additional Credits: F. Scandola Architect (Manager)

 

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading