Archinect
Adam Ladouceur

Adam Ladouceur

Stow, OH, US

anchor

Integration of Strategies

This site is based on an arbitrary site in Junction City, Oregon.  The goal was to design a residence that addresses all of the climatic issues of the environment that it resides in.  The main issues of this particular climate were the low temperature and the impact of wind.  This is a single person residency which incorporates a music studio.  It was important to create a buffer between the living spaces and the studio because of noise.  The courtyard provides this buffer between the studio and the living space.

 
 Read more

Status: School Project
Location: Junction City, OR, US

 
Site Plan
Site Plan
Floor Plan
Floor Plan
West Elevation
West Elevation
South Elevation
South Elevation
North Elevation
North Elevation
Section
Section

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading