Archinect
Asaf Dali

Asaf Dali

Los Angeles, CA, US

anchor
Perspective from communal garden
Perspective from communal garden
3 more images  ↓

Link House

An HQE project catered for local students, couples and young families (Location: Flers - Normandie, France). The proposal links individuals by their dwelling, creating a place for social interaction while providing their basic residential needs.

Competition entry at SoA Architects. Project Team: Pierre Sartoux & Augustin Rosenstiehl (office principals), Asaf Dali (project leader), Martin Frei (rendering).

 
 Read more

Status: Competition Entry
Location: Flers, France

 
Floor Plans
Floor Plans
South Elevation
South Elevation
Typical Floor Plans - Units T1 T2 T3
Typical Floor Plans - Units T1 T2 T3

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading