Archinect
Co Adaptive Architecture

Co Adaptive Architecture

Brooklyn, NY

anchor

Cobble Hill

This approx. 675 square foot, corner apartment was gut renovated, and changed from being a one bedroom to a two bedroom unit. We exposed the existing brick wall, and opened up the kitchen to the living space. A custom sliding counter, made from a re-claimed bowling alley floor, provides flexibility between a larger kitchen and a big table for dinner parties. New York City apple boxes contribute a playful and budget conscious approach to upper cabinets. Custom copper piping fixtures deliver the water in the kitchen and the bath, exposing some of the plumbing elements that are normally hidden from view. 

Construction finished in February 2014

Photos of finished space by Peter Dressel.

 
 Read more

Status: Built
Location: Brooklyn, NY, US
My Role: Architect

 

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading