Archinect
Studio Werc

Studio Werc

London, GB

anchor

Wentwood Road

This scheme, located in South Wales, consists of a contemporary, rear cedar clad extension, with a zinc roof, in South Wales.  Re-modelling refurbishment works were carried out throughout the rest of the home for a young couple and their children. 

The house originally had a small, dark and cluttered kitchen with a poor view of the garden and an underused dining room. Studio Werc Architects developed a design that created a light, spacious kitchen/dining area through removing the separating wall between the rooms and introducing a large window to the rear extension with rooflights above. The utility area was reconfigured in order to maximise the usable space, allowing the kitchen to function as a bright, social focal point of the house.

 
 Read more

Status: Built
Location: Carleon
My Role: Architect

 

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading