Archinect
YARD Architects

YARD Architects

London, GB

anchor

Wiltshire House

This scheme is for the full refurbishment and extension of a large Victorian house in the West Lavington and Littleton Panell Conservation Area in a beautiful part of Wiltshire.

The clients asked for a contemporary rear extension to house new open plan living accommodation, with views out to the vineyards and valley beyond. Our design is a playful re-interpretation of the existing pitched roof profiles, clad in black zinc.

Whilst the extension forms part of the private living quarters, we also refurbished and reorganised the existing house which now houses bed and breakfast accommodation. Our service included provision of detailed technical drawing packages to enable the client to take the project onto site.

 
Read more

Status: Built

 

Please wait... loading