Archinect
Erik van der Putten

Erik van der Putten

Calgary, AB, CA

anchor
Rear Elevation
Rear Elevation
5 more images  ↓

Laneway House: Vancouver

Challenged with creating a suitable family house for four, two children and two adults, this project conforms to Vancouver's recently created Laneway Housing bylaws.  The design restriction inherent with the bylaw include an allowable floor area of only 57.5 m2.  The circulation core is located centrally, bringing light deep within the centre of the building allowing for a larger volumetric sensation.  One washroom is broken into 3 components, allowing for greater functionality and usability. 

 
 Read more

Status: School Project
Location: Vancouver, BC, CA

 
Ground Floor
Ground Floor
Second Floor
Second Floor
Section
Section
Render
Render
Hand Rendering
Hand Rendering

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading