Archinect
Cody Soodeen

Cody Soodeen

Stroudsburg, PA, US

anchor
Front Entrance
Front Entrance
7 more images  ↓

Greenhouse Wellesley College

A greenhoused designed to replace the existing structure. Our design was to be extremely sustainable and very beautiful to the eye. We choose to create a circular circulation to be able to encompass every zone of the greenhouse in one panoramic view. 

 
 Read more

Status: School Project
Location: Wellesley, MA, US
My Role: Designer and Computer modeler
Additional Credits: Taylor O'connell- Designer

 
Seasonal Zone
Seasonal Zone
Front View from Side Walk
Front View from Side Walk
Inside Dome without bamboo
Inside Dome without bamboo
Upon Entering
Upon Entering
Inside dome with bamboo partitions
Inside dome with bamboo partitions
Outdoor garden
Outdoor garden
Floor Plan
Floor Plan

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading