Archinect
Bossley Architects

Bossley Architects

Auckland, NZ

anchor

Arruba

A relatively mundane set of requirements has been transformed into an exciting and vibrant treehouse. A one room space serves as bedroom, workroom and rumpus area, with a separate small bedroom in the concrete masonry tower. The red box ‘floats’ above the boat space, and is nestled amongst the branches of the existing pohutukawa. The landscape of the hillside behind will be visible under the new structure.

The red reflects the summer flowers of the pohutukawa, and also references the colours which many of the older baches along the beachfront used to be painted.

 
 Read more

Status: Built
Location: Waiuku, NZ
My Role: Full Architectural Design and Construction Observation

 

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading