Archinect
BUTZ + KLUG Architecture

BUTZ + KLUG Architecture

Boston, MA

anchor
View of Music Room at front of house.
View of Music Room at front of house.
9 more images  ↓

West Brookline Street

The row house renovation is a celebration of the spatial and geometric clarity of the Victorian era plan, while the design embraces the simple and obvious late 19th century domestic mechanisms that allow the house to alter and accept the variety of life’s rituals, both the very private and the very social. Unlike its Victorian predecessor, the language of the building fabric is geometrically simple and materially rich, the rhythms of light and material more emphatic and pronounced. 

Please visit www.bkarch.com for more information and images.

 
 Read more

Status: Built
Location: Boston, MA, US
My Role: Principal Architect
Additional Credits: Designers: Pamela Butz, Jeffrey Klug, Deborah Buelow, Nicholas Waldman

Eric Roth Photography

 
View of Music Room, front door vestibule, and dining area at front of house.
View of Music Room, front door vestibule, and dining area at front of house.
View of Dining Room.
View of Dining Room.
View into family room.
View into family room.

Back to Top  ↑Back to Project List...

Please wait... loading